Over ons

Midden in het kloppende hart van de Randstad, verscholen tussen het groen, vindt u De Balijhoeve – een plek waar natuur, dierenwelzijn en educatie hand in hand gaan. Onze hoeve is een unieke locatie waar jong en oud de kans krijgen om het boerenleven te ervaren en de band met de natuur te versterken.

Bij De Balijhoeve staat de liefde voor onze dieren centraal. Onze boerderij is het thuis voor een verscheidenheid aan dieren, van dartelende geiten en wollige schapen tot scharrelende kippen en statige paarden. Deze dieren worden met de grootst mogelijke zorg omringd en spelen een essentiƫle rol in het educatieve programma dat wij bieden.

Educatie is de kern van onze missie. Wij geloven dat leren over de oorsprong van ons voedsel, de verzorging van dieren en het belang van duurzaamheid essentieel is voor een bewuste toekomst. Onze educatieve programma’s zijn ontworpen om bezoekers van alle leeftijden te betrekken en te inspireren. Van schooluitjes tot workshops, wij bieden een scala aan activiteiten die de kennis over en waardering voor de natuurlijke wereld bevorderen.

Duurzaamheid is voor ons geen modewoord, maar een levenswijze. De Balijhoeve is toegewijd aan het beschermen van het milieu en het bevorderen van een duurzame leefomgeving. Wij streven ernaar om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren en bezoekers te inspireren hetzelfde te doen, door middel van praktische voorbeelden en leerzame momenten.

Onze hoeve is niet alleen een plek om te leren, maar ook om te ontspannen en te genieten. Bezoekers kunnen wandelen langs de weelderige velden, deelnemen aan de dagelijkse boerderijactiviteiten of gewoon ontspannen met een kopje koffie terwijl de kinderen spelen in de veilige en natuurlijke speelomgeving.

De Balijhoeve is een gemeenschap waar iedereen welkom is. We nodigen u uit om deel te nemen aan onze evenementen, vrijwilligerswerk te doen of simpelweg te genieten van de rust die onze hoeve te bieden heeft. Samen vieren we de eenvoud en schoonheid van het plattelandsleven, terwijl we de connectie met de natuurlijke wereld om ons heen versterken.

Bezoek ons en ontdek zelf de charme van De Balijhoeve, waar elke dag een kans is om te leren, te groeien en te genieten van de eenvoudige geneugten van het leven op de boerderij.